Fórum tudnivalók1, Mielőtt bármit kérdezel, rágd át magad a Faq -on, jó esély van rá hogy a kérdésedre ott megvan a válasz!
2, Ez a fórum már nagyon régóta működik, így elég sok kérdést feltettek már az idők során. Ezért mielőtt kérdezel, használd a keresőt, hogy ne kérdezz olyat amit mások már ötször megkérdeztek. Így elkerülheted a téged a picsába elküldős válaszokat is
3, Ne legyél mimózalelkű. Ha a fentiek ellenére mégis marhaságot kérdezel, és ezt aztán meg is mondják a „szemedbe”, nem megsértődni kell, hanem tanulni belőle. Ez nem a sértődős kislányok sportja!
4, A kérdésednek szinte biztos, hogy van megfelelő topik! NEM kell minden témának új topikot nyitni, ezt itt nem a Getbig fórum (hálistennek)!
5, Amenyiben ezt nem olvastad el és élből hülyeséget kérdezel olvasás és keresés nélkül, annak kétféle következménye lehet:
  • észreveszi egy moderátor és kitörli, ezen nem kell csodálkozni, és főleg nem kell uána újra meg újra berakni a kérdést - a törlésnek mindig oka van!
  • a tagok előbb veszik észre mint a moderátorok, és jó eséllyel elküldenek a picsába, aztán a moderátor észreveszi és törli az összes off-ot a te posztoddal - vagy veled - együtt.

6, Mikor belépsz egy helységbe, gondolom köszönsz. Jobb esetben be is mutatkozol. Van egy külön topik erre itt . Talán nem olyan megterhelő dolog idevésni pár szót magadról.
7, Tartsd tiszteletben, hogy az itt válaszolók azért válaszolgatnak a midenféle kérdésekre, mert segíteni szeretnének. Semmi nem kötelezi őket a válaszadásra, és semmi nem is jár nekik ezért, így tiszteld meg őket azzal, hogy mielőtt kérdezel, tényleg utánaolvasol a fent linkelt alapoknak. Hadd idézzem a fórumunk istenét: „…a kérdés mindig elárul valamit a kérdezõ tudásáról. Ha ez a tudás meg sem közelíti az elérhetõ, ingyenes, 8-10 óra olvasgatással megszerezhetõt, akkor elküldöm a picsába. Mert ezt az embert nem érdekli a testépítés.”
8, Csak akkor adj TE választ bármilyen kérdésre, ha már eljutottál egy olyan szintre amikor már ki mered jelenteni, hogy többet tudsz az átlagnál! Semmi szükség rá, hogy vak vezet világtalant alapon baromságokat tanácsoljatok egymásnak, sajnos volt erre példa nem is egy esetben! Ha hétfőn még te kérdezősködsz az edzéstervről, hogy jó-e a négy bicepszgyakorlat 4 sorozattal, akkor szerdán ne lépj át „tanácsadó fokozatba”, mert nincs mire tanácsot adnod!!!
9, Amennyiben az adott témáról egy szmájli a véleményed és nem több, az NEM kell feltétlenül megosztani a nagyérdeművel! Legyen TARTALMA a hozzászólásoknak (bár elég szomorú ha ezt külön mondani kell)

Jó fórumozást!


Módosította: colos (2008-02-10 10:09:25)
_________________________
Mielõtt megszólalsz, gondold végig, hogy a mondanivalód értékesebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele.


GUGGOLJ!

Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...

aki nem olvasott alapokat annak klikk ide!

Egyetek csalánt!