Ki van Online?
0 Regisztrált (), 13 Guests and 5 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Friss Fórum Hozzászólások
Mr. Olympia 2010
szerző: rákkenroll
Ma 00:46
Aktuális kajaárak!
Ma 00:43
Segítség étrendhez és edzéshez!!
Ma 00:41
kezdő kérdések
szerző: Rusee
Ma 00:27
fehérjék
szerző: koska
Tegnap 23:28
Shop.Builder.Hu
Drugs Bunny Agymenések
Blog.Builder.Hu
Új tagok
adii, szabika91, Rusee, motitag, arkadij
10327 Regisztrált felhasználó
Hirdetés
Today's Birthdays
No Birthdays
Featured Member
Registered: 2007-12-22
Üzenet: 80
Hírek és Versenyek
Mr. Olympia 2010
Ma 00:46
Aktuális kajaárak!
Ma 00:43
Mr. Europe Pro 2010
szerző: Lawrence7808
Tegnap 21:02
BB.TV 62
szerző: emesh
Tegnap 13:24
Lee Priest újra az IFBB-nél!
szerző: yogi
2010-09-07 22:05:00
Top Posters (30 Days)
dincsike 318
sárk :) 267
iudex 209
ynnub 184
Shark 154
Borbak 138
Arelius 126
Hurka 114
Mils_ 105
yogi 92
nagykristof 88
Bosco 84
G.I. Mókus 80
colos 78
karnis 69
Scorp 59
kalo 57
kávé 56
cici 51
NuLab 48
Fórum statisztikák
10327 Tag
37 Fórum
1486 Téma
241219 Üzenet

Max Online tagok száma: 401 @ 2010-03-28 19:39:41
Aktív témák | Active Posts | Unanswered Posts Az elmúlt 24 órában | Az elmúlt 48 órában | Az elmúlt hét napon
Fórum   Téma
Zombori László Blog
Ugrás az új üzenetekre Re: Termékek amiket kipróbáltunk! szerző: dicsanyio @ Ma 04:21

Most rendeltem magamnak Creatint a BSN-tol Cellmasst illetve NO-xplodot egy par alkalom utan gondolom fogom erezni a hatast es rogton megirom nektek hogy meg eri-e az arat. Nagyon izgatott vagyok ugyanis most fogok eloszor hasznalni ilyen tapkieget.
Külföldi hírek
Ugrás az új üzenetekre Re: Mr. Olympia 2010 szerző: rákkenroll @ Ma 00:46

nem valami beépülő modullal lesz a gond? nekem vitte gond nélkül..
Belföldi hírek
Re: Aktuális kajaárak! szerző: rákkenroll @ Ma 00:43

Egyértelmű, hogy ilyen helyeken lehet még hozzájutni, de egyrészt csökönyös vagyok ott szeretnék venni ahol eddig is vettem, meg úgy gondoltam nagyobb az árkülönbség.. ja meg lusta voltam felkutatni ilyen ezobioöko boltot
Kérdések és Válaszok
Ugrás az új üzenetekre Re: Segítség étrendhez és edzéshez!! szerző: rákkenroll @ Ma 00:41

Elméletben igazad van, ha nem viszel be több tápanyagot a szükségesnél nem hízhatsz. De hogy mi a szükséges az drasztikusan megváltozik az edzés elhagyásával, először hirtelen csak az el nem égetett energia formájában, később ahog
Kérdések és Válaszok
Ugrás az új üzenetekre Re: kezdő kérdések szerző: Rusee @ Ma 00:27

nálunk a teremben mindig azok voltak a baromi erősek akik nem csak izom és bőr srácok voltak. Ebből gondolom hogy ez befolyással lehet az erőszintre. Azért arra mindig figyelek hogy sok tejet, hús és tojást is fogyasszak. Hát jah, nem
Külföldi hírek
Ugrás az új üzenetekre Re: Mr. Olympia 2010 szerző: cici @ Ma 00:23

havi egy karozás...istenem de irigylem
Kérdések és Válaszok
Ugrás az új üzenetekre Re: kezdő kérdések szerző: cici @ Ma 00:12

minek akarsz zsírt felhalmozni?? senem egészséges, senem esztétikus... igazából az tök jó, hogy sokat eszel, de azért a kaját egy része legyen tiszta, mert abból lehet izmot építeni! a te szerencséd az, hogy a tiszta kaját megeheted
Kérdések és Válaszok
Ugrás az új üzenetekre Re: kezdő kérdések szerző: Scorp @ Ma 00:11

De gondolom nem egy percet pihentél az 5X5 közben. Vagy igen? Zsírt ne halmozz fel szerintem, inkább örülj neki ha nem zsírosodsz:)
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Autók szerző: kávé @ Ma 00:01

ez az egész egy fikció... de fantáziátok az nuku... se a Mazda forma jövőét illetően, se a kínai nemzetgazdaságról jókat derültem amugy ha nem lennének formatervezök akkor még mindig a ford t modell lenne a menő??
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Egy kis politika szerző: NuLab @ Tegnap 23:48

Idézet:a mocskos kommunista kurvaistenit, mi? Egy ideig tényleg azt hittem, hogy a Fidesz profilt váltott. De nem, egyszerűen az Orbán retorikája egy különféle elemekből összeválogatott elegy, ebben minden van, a kommunista szlogenektő
Kérdések és Válaszok
Ugrás az új üzenetekre Re: kezdő kérdések szerző: Rusee @ Tegnap 23:34

Nem vagyok teljesen kezdő 120kg fekvőnyomópadon 5*5 öztem. Azt azért nem a legyek hordták össze . Nálunk a teremben ez inkább egy jól eső időtöltés volt. CSak most se edzőpartner se haverok. Szóval ideje kicsit jobban koncentrálni az
Étrendkiegészítõkrõl
Ugrás az új üzenetekre Re: fehérjék szerző: koska @ Tegnap 23:28

Én régebben vettem a fahéjasat, és jó volt. Igaz ennek már jó pár éve, meg én fahéjmániás vagyok
Külföldi hírek
Ugrás az új üzenetekre Re: Mr. Olympia 2010 szerző: Kiiro @ Tegnap 23:20

Csak nekem nem játsza le a videót?Hogy tudnám megnézni?juhtúrón nincs fent...
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Autók szerző: Shark @ Tegnap 23:17

a magyar pénz meg forint. egyenlőre azt gyűjtsük...
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Ma ezen rögtem jót szerző: Pema @ Tegnap 22:54

Na ez a nem semmi http://www.youtube.com/watch?v=HCf6cMLw5JM&feature=player_embedded
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Autók szerző: iudex @ Tegnap 22:52

Kérdések és Válaszok
Ugrás az új üzenetekre Re: Segítség étrendhez és edzéshez!! szerző: Scorp @ Tegnap 22:51

Jobb mintha semmilyen étrended nem lenne meg jó hogy számolod a ch-t viszont ha inkább zabpehelybÅ‘l vagy rizsbÅ‘l vinnéd be kenyér helyett az lenne az igazi. Én a helyedbe nem vennék Mass-t hanem edzés után innék 60g fehérjét 40g szÅ‘lÅ
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Autók szerző: kávé @ Tegnap 22:49

Eredeti szerző: iudexLófazs köze sincs jüan kamaterősödésnek volvo gyártáshoz... végülis semmi... mi történne ha magyarországrol kivonulna a Suzuki, Audi és mostmár a Merci is?? csak kb annyi hogy lehetne végleg lehúzni a rolót...
Tomboló
http://img842.imageshack.us/img842/8248/burito.jpg -1 fej hagyma kockázva, megpirítva -csirkemell (nem tudom mennyi, több, mint 1 kiló) -só, bors -nem kevés erős pista -paprika -paradicsom -2 konzerv bab -2 konzerv kukorica -valami pennys elő
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Autók szerző: Shark @ Tegnap 22:41

Annyira azért nem. De a Pheaton az elégszar!
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Autók szerző: iudex @ Tegnap 22:40

Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Sajtófigyelõ szerző: ynnub @ Tegnap 22:39

Eredeti szerző: SharkA rendszeres testmozgásnak jelentős szerepe van a rákmegelőzésben: http://eletmod.hu/tart/cikk/jd/0/77518/1/korkep/Seta_a_rak_ellen?place=srss erre hogy jöttek rá bazski? megkérdeztek egy 4 évest?
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Autók szerző: Borbak @ Tegnap 22:39

szerintem vakuum van a passat cc utastereben.
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Filmek szerző: dincsike @ Tegnap 22:37

nah megneztem ezt az uj pirannyat amit most jatszanaka moziba 3d-be.de en ithon. hat nem banom,h nem jutottam be a moziba ra jo volt,meg eleg sokat izgultam rajta,es gusztustalanul lezabaltak az embereket,de azrt egy ket gagyi-vicces jelenet volt b
Tomboló
Ugrás az új üzenetekre Re: Egy kis politika szerző: ynnub @ Tegnap 22:36

Idézet:Kína vagy Oroszország a mocskos kommunista kurvaistenit, mi? a linkire. igen!
Page 1 of 34 1 2 3 ... 33 34 >
Csevegő

Shop.Builder Facebook
Team Scitec
Hardcore zene a kemény edzésekhez!
szerző: PapiSzabi
Tegnap 20:39
A motiváció!
szerző: davido
Tegnap 19:12
Mester ! Lehetek Bajnok?
szerző: CSIKI22
2010-09-06 17:18:26
Fejben döl el minden! A diéta...
szerző: pew pew
2010-09-03 15:41:12
A szkander!
szerző: pew pew
2010-09-03 15:25:09
Keresés

BB.Tv Flash

BB.Tv  |  BB.Rádió  |  BB.Tv Flash
Hirdetés

Shop.Builder · Body.Builder · Magazin.Builder · Blog.Builder · Adatvédelmi nyilatkozat · Felhasználási Feltételek
Google PageRank