|
|
|
Zombori László Blog
|
|
Most rendeltem magamnak Creatint a BSN-tol Cellmasst illetve NO-xplodot egy par alkalom utan gondolom fogom erezni a hatast es rogton megirom nektek hogy meg eri-e az arat. Nagyon izgatott vagyok ugyanis most fogok eloszor hasznalni ilyen tapkieget.
|
|
Külföldi hÃrek
|
|
nem valami beépülő modullal lesz a gond? nekem vitte gond nélkül..
|
|
Belföldi hÃrek
|
|
Egyértelmű, hogy ilyen helyeken lehet még hozzájutni, de egyrészt csökönyös vagyok ott szeretnék venni ahol eddig is vettem, meg úgy gondoltam nagyobb az árkülönbség.. ja meg lusta voltam felkutatni ilyen ezobioöko boltot
|
|
Kérdések és Válaszok
|
|
Elméletben igazad van, ha nem viszel be több tápanyagot a szükségesnél nem hÃzhatsz. De hogy mi a szükséges az drasztikusan megváltozik az edzés elhagyásával, elÅ‘ször hirtelen csak az el nem égetett energia formájában, késÅ‘bb ahog
|
|
Kérdések és Válaszok
|
|
nálunk a teremben mindig azok voltak a baromi erősek akik nem csak izom és bőr srácok voltak. Ebből gondolom hogy ez befolyással lehet az erőszintre. Azért arra mindig figyelek hogy sok tejet, hús és tojást is fogyasszak. Hát jah, nem
|
|
Külföldi hÃrek
|
|
havi egy karozás...istenem de irigylem
|
|
Kérdések és Válaszok
|
|
minek akarsz zsÃrt felhalmozni?? senem egészséges, senem esztétikus... igazából az tök jó, hogy sokat eszel, de azért a kaját egy része legyen tiszta, mert abból lehet izmot épÃteni! a te szerencséd az, hogy a tiszta kaját megeheted
|
|
Kérdések és Válaszok
|
|
De gondolom nem egy percet pihentél az 5X5 közben. Vagy igen? ZsÃrt ne halmozz fel szerintem, inkább örülj neki ha nem zsÃrosodsz:)
|
|
Tomboló
|
|
ez az egész egy fikció... de fantáziátok az nuku... se a Mazda forma jövőét illetÅ‘en, se a kÃnai nemzetgazdaságról jókat derültem amugy ha nem lennének formatervezök akkor még mindig a ford t modell lenne a menÅ‘??
|
|
Tomboló
|
|
Idézet:a mocskos kommunista kurvaistenit, mi? Egy ideig tényleg azt hittem, hogy a Fidesz profilt váltott. De nem, egyszerűen az Orbán retorikája egy különféle elemekből összeválogatott elegy, ebben minden van, a kommunista szlogenektő
|
|
Kérdések és Válaszok
|
|
Nem vagyok teljesen kezdő 120kg fekvőnyomópadon 5*5 öztem. Azt azért nem a legyek hordták össze . Nálunk a teremben ez inkább egy jól eső időtöltés volt. CSak most se edzőpartner se haverok. Szóval ideje kicsit jobban koncentrálni az
|
|
ÉtrendkiegészÃtõkrõl
|
|
Én régebben vettem a fahéjasat, és jó volt. Igaz ennek már jó pár éve, meg én fahéjmániás vagyok
|
|
Külföldi hÃrek
|
|
Csak nekem nem játsza le a videót?Hogy tudnám megnézni?juhtúrón nincs fent...
|
|
Tomboló
|
|
a magyar pénz meg forint. egyenlőre azt gyűjtsük...
|
|
Tomboló
|
|
Na ez a nem semmi http://www.youtube.com/watch?v=HCf6cMLw5JM&feature=player_embedded
|
|
Tomboló
|
|
|
|
Kérdések és Válaszok
|
|
Jobb mintha semmilyen étrended nem lenne meg jó hogy számolod a ch-t viszont ha inkább zabpehelybÅ‘l vagy rizsbÅ‘l vinnéd be kenyér helyett az lenne az igazi. Én a helyedbe nem vennék Mass-t hanem edzés után innék 60g fehérjét 40g szÅ‘lÅ
|
|
Tomboló
|
|
Eredeti szerző: iudexLófazs köze sincs jüan kamaterősödésnek volvo gyártáshoz... végülis semmi... mi történne ha magyarországrol kivonulna a Suzuki, Audi és mostmár a Merci is?? csak kb annyi hogy lehetne végleg lehúzni a rolót...
|
|
Tomboló
|
|
http://img842.imageshack.us/img842/8248/burito.jpg -1 fej hagyma kockázva, megpirÃtva -csirkemell (nem tudom mennyi, több, mint 1 kiló) -só, bors -nem kevés erÅ‘s pista -paprika -paradicsom -2 konzerv bab -2 konzerv kukorica -valami pennys elÅ‘
|
|
Tomboló
|
|
Annyira azért nem. De a Pheaton az elégszar!
|
|
Tomboló
|
|
|
|
Tomboló
|
|
Eredeti szerző: SharkA rendszeres testmozgásnak jelentős szerepe van a rákmegelőzésben: http://eletmod.hu/tart/cikk/jd/0/77518/1/korkep/Seta_a_rak_ellen?place=srss erre hogy jöttek rá bazski? megkérdeztek egy 4 évest?
|
|
Tomboló
|
|
szerintem vakuum van a passat cc utastereben.
|
|
Tomboló
|
|
nah megneztem ezt az uj pirannyat amit most jatszanaka moziba 3d-be.de en ithon. hat nem banom,h nem jutottam be a moziba ra jo volt,meg eleg sokat izgultam rajta,es gusztustalanul lezabaltak az embereket,de azrt egy ket gagyi-vicces jelenet volt b
|
|
Tomboló
|
|
Idézet:KÃna vagy Oroszország a mocskos kommunista kurvaistenit, mi? a linkire. igen!
|